ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

internet1Είναι γνωστό ότι ο τρόπος ενημέρωσης άρχισε να αλλάζει από τις αρχές του 2000.

Τώρα, 11 χρόνια μετά, παρατηρούμε ότι το ποσοστό των ανθρώπων που ενημερώνονται μέσο του διαδικτύου είναι μεγαλύτερο από ποτέ, και απόδειξη είναι ότι οι μεγαλύτερες εφημερίδες και κανάλια εξελίσσονται πλέον στο κομμάτι της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, συντηρώντας ιστοσελίδες με δωρεάν αλλά και συνδρομητικές παροχές.

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν την εξέλιξη της ενημέρωσης, και όσο περισσότερες γενιές μεγαλωμένες με την χρήση τον υπολογιστών ενηλικιώνονται, τόσο κάθε χρόνο αυξάνεται η χρήση των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου.

Η διαφήμιση στο Internet μέσω εξειδικευμένης ιστοσελίδας είναι η πιο φθηνή λύση, και είναι προσβάσιμη στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό του πληθυσμού, όλο το εικοσιτετράωρο.

Δεν υπάρχει περιορισμός στο πλήθος των πληροφοριών που μπορεί κανείς να διαθέσει στο διαδίκτυο: Κατάλογοι προϊόντων, φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά, συγκριτικοί πίνακες, και όλα αυτά δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα από τις εκατοντάδες δυνατότητες και ιδέες που μπορείτε να έχετε και να εφαρμόσετε στην σελίδα σας.

esl.gr - Τελευταια νέα

JOOMLA. Αναβάθμιση στην έκδοση 2.5 τώρα.
Περισσότερα 
Σεμινάριο Joomla διάρκειας 30 ωρών για όσους θέλουν να ξέρουν κάτι περισσότερο.
Περισσότερα
Σεμινάριο Moodle διάρκειας 25 ωρών.
Περισσότερα

footer

support

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για οτιδήποτε απορία ή βοήθεια θέλετε. Θα χαρούμε να σας εξηπηρετήσουμε. (Κλικ εδώ)

Έχουμε 27 επισκέπτες συνδεδεμένους