ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Πλεονεκτήματα Διαχειριστή

Joomla_Admin Στις δυναμικές ιστοσελίδες, υπάρχει η δυνατότητα της παραχώρησης δικαιωμάτων διαχειριστή σε περισσότερα από ένα άτομα.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς διαφορετικά άτομα μπορούν να αναλάβουν την ανανέωση της ιστοσελίδας σε διαφορετικά της σημεία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Για παράδειγμα, η ενημέρωση των προσφορών μπορεί να χειριστεί από τον υπεύθυνο, ενώ η ανανέωση της γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών από κάποιον υπάλληλο.

Ο χειρισμός της σελίδας δεν απαιτεί προγραμματιστικές ή τεχνικές γνώσεις, και μέσω μικρού χρονικά σεμιναρίου & έτοιμων οδηγών χρήσεις (παρέχονται δωρεάν από την ESL Web Design & Services), κάθε άτομο ανεξαρτήτου ηλικίας μπορεί να προχωρήσει στην καταχώρηση ή/και τροποποίηση των άρθρων της σελίδας. Μέσω απλών αυτοματοποιημένων μεθόδων με πραγματικά λίγες κινήσεις, σε μόλις λίγα λεπτά είναι έτοιμη η ιστοσελίδα από τον ίδιο της τον κάτοχο-χρήστη.

Δομικές αλλαγές ωστόσο, δεν συνιστώνται στους απλούς χρήστες, οπότε η ESL Web Design & Servises βρίσκεται πάντα στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξει και να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας

esl.gr - Τελευταια νέα

JOOMLA. Αναβάθμιση στην έκδοση 2.5 τώρα.
Περισσότερα 
Σεμινάριο Joomla διάρκειας 30 ωρών για όσους θέλουν να ξέρουν κάτι περισσότερο.
Περισσότερα
Σεμινάριο Moodle διάρκειας 25 ωρών.
Περισσότερα

footer

support

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας για οτιδήποτε απορία ή βοήθεια θέλετε. Θα χαρούμε να σας εξηπηρετήσουμε. (Κλικ εδώ)

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους